Joe2Shine

JOE2SHINE, DJ, producent, glasbenik in vodja glasbenega programa v številnih znanih klubih in na festivalih, že nekaj let sodi med vodilne DJ-e na Hrvaškem. Joe je trenutno rezidenčni DJ v klubu Revelin v Dubrovniku (32. klub na svetu po lestvici DJ Mag) in Central Clubu v Splitu, redno pa se pojavlja tudi na najbolj prestižnih prizoriščih po Evropi.

Njegova mednarodna kariera se je zadnjih nekaj let razvijala izjemno hitro, Joe pa je še posebej ponosen na dejstvo, da je zadnje 16 let profesionalne DJ kariere zaseden čisto vsak vikend! Nastopil je v več kot 180 klubih in deloval kot rezidenčni DJ v večini znanih klubov v Zagrebu, bil na turneji po jadranski obali, kot rezidenčni DJ ali nastopajoči pa je obiskal večino vročih hrvaških prizorišč, vse od slavnega kluba Revelin v čudovitem Dubrovniku, kluba Carpe Diem in Veneranda Cluba na prestižnem otoku Hvar, Hemingway Cluba in Central Cluba v Splitu, Noa Cluba na priljubljeni plaži Zrče, Byblosa v Poreču in še veliko več.

Letos pa ga je pot zanesla tudi na daljni vzhod, kjer je izvedel turnejo po klubih Space Plus, ki so uvrščeni na 53. mesto lestvice najboljših klubov na svetu.