House & Tech House

House, tech house, techno

Pulse Vibrations - 13. 8.

Pulse DJs

PULSE AGENCY sestavljajo štirje DJ-ji, in sicer SIBBJAG, Ted Funke, Dino DZ in RGM. Vsi so energični Štajerci, ki zelo radi ustvarjajo house in tech house glasbo. Vsi so že uveljavljeni na nekaj festivalih, vsi so tudi rezident DJ-ji hrvaškega festivala Forestland. Prav tako pa so vsi že delili oder z znanimi imeni iz DJ sveta, kot na primer Fedde le Grand, Umek in pa Mike Vale.

SIBBJAG je sam tudi nastopal že na: Amsterdam Dance Event, Ultra Europe Croatia, imel pa je tudi turnejo po Kitajski. Sam pa si je oder že delil tudi s Carl Coxom in Jamie Jonesom

Ted Funke je skupaj z Dino DZ-jem posnel skladbo ˝What’s That Called˝ katera je prišla med top 10 skladb na Traxsource in pa med top 50 skladb na Beatport-u. Ted Funke je sam izdajal tudi na renomiranih House založbah, kot so ˝Ocean Trax˝, ˝There Was Jack˝ in ˝Blacksoul˝. Nastopal pa je tudi že na WMC Miami (Club Jazzid 2014). Oba s SIBBJAG-om pa sta si delila oder še z znanimi imeni kot so Tom Novy in Roger Sanchez, sam pa še z Gadjom.

Kot zadnji pa je tukaj še RGM, ki ga je SIBBJAG izbral izmed množice zaradi njegove energije in občutka za ritem ter ljubezni do glasbe in ga naučil DJ-anja. Peacekeeper znotraj PULSE ekipe, saj ima neverjeten občutek za ljudi. Sam je tudi rezident v restavraciji/kavarni Rožmarin Maribor.

Back