DRŽI SE SKUPINE

Več glav na kupu je bolje kot ena sama! Drži se skupine in s prijatelji določi točke srečanja. Če kdo od prijateljev potrebuje pomoč, poišči festivalsko osebje.

ZDRAVSTVENO OSEBJE

Za zagotavljanje varnosti vseh obiskovalcev bo na prizorišču prisotno zdravstveno osebje, ki jih lahko obiščeš, če se počutiš slabo ali pa imaš preveč žuljev od preplesane noči. Budno bodo spremljali vse obiskovalce in skrbeli za to, da se počutite čim bolje.

MODA

Pripravi se na vreme in postavi udobje na prvo mesto. Najboljša izbira bodo lahka oblačila in udobne superge. Sandale in natikače odsvetujemo.

Moda

BODI ODGOVOREN

Hi Festival je čudovita izkušnja, ki jo lahko uživaš tudi brez alkohola in drog.

Mlajši od 18 let ne morejo uživati alkohola. Pika. Vsi starejši od 18 let vzemite pamet v roke in ga uživajte po pameti.

Ne toleriramo uporabe in posedovanja drog. Bodite odgovorni in sprejemajte pametne odločitve.

Če se ti zdi, da kdo od obiskovalcev potrebuje pomoč zaradi prekomerne količine alkohola ali drog, takoj poišči pomoč. Zapomni si: S tem, ko poiščeš pomoč, ne moreš zaiti v težave!

Takoj obvesti zdravstveno osebje, če opaziš koga, ki:

– Bruha
– Se trese
– Ima nenormalen srčni utrip ali hitrost dihanja
– Ima močno povišano telesno temperaturo
– Je zmeden, neodziven ali ga ne moreš prebuditi.

Nihče ne želi paziti na opite prijatelje!

Opiti obiskovalci naj ne pazijo na druge opite obiskovalce. Hitro pitje alkohola je najnevarnejše. Pij odgovorno. Močna kava, hladen tuš, spanje ali sprehod ne bodo pomagali osebi, ki se je zastrupila z alkoholom. Opite obiskovalce poskusi obdržati budne v sedečem položaju.