VEČER UGLASBENE POEZIJE

Ste že slišali zgodbo o Vasi Ladačkom?
Veste kakšne barve je D-mol?
Ste kdaj imeli Malega belega zajca?
Se še spomnite svoje Prve ljubezni?
Radi jeste Rezance z makom?
Obujete kdaj Čizme skitaljke?

Če še ne veste, o čem govorimo, berite dalje ter vseeno pridite in spoznali boste največje zgodbe!

Če pa vas je vse to spomnilo na največjega poeta naše regije, pridite v Delavski dom Hrastnik, v četrtek, 11. aprila ob 19:00, kjer bomo skupaj z Bečotom in Zozijem (DuoĐole) prepevali in uživali v najlepši uglasbeni Balaševićevi poeziji!

Dok je nama nas! ♡

Pssst!
Govori se, da pridejo tudi Mirka, Petelin, Boža, Protina kći in ostali…

DEGUSTACIJA VRHUNSKIH VIN PRED IN PO KONCERTU

Degustacija vin in penin Kleti Pinterič bo potekala od 18:00 dalje. Koncert s pričetkom ob 19:00. 2 uri koncerta. 21:00 – 22:00 nadaljevanje degustacije vin.
Na degustciji boste lahko spoznali tudi Simona in Žigo Pinterč.

TICKETS ON SALE

VEČER BALAŠEVIĆEVE POEZIJE

EARLY BIRD

Fizična prodajna mesta:

Zavod sodobnih znanj Hrastnik, Trg Franca Kozarja 14a
(med barom Barbara in Pošto, bivši Peko)

Uprava KRC Hrastnik, Log 3

13€

NAJCENEJŠE VSTOPNICE V PRODAJI PREKO SPLETA

VEČER BALAŠEVIĆEVE POEZIJE

EARLY BIRD

13 €

BUY NOW

Fizična prodajna mesta:

Zavod sodobnih znanj Hrastnik, Trg Franca Kozarja 14a
(med barom Barbara in Pošto, bivši Peko)

Uprava KRC Hrastnik, Log 3

DUO ĐOLE = BEČO & ZOZO

Elvir Bečič – Bečo je bil v mladosti predan vaterpolu, po končani športni karieri pa se je spustil v trenerske in glasbene vode. Ljubezen do glasbe je podedoval po očetu in se kot popolni samouk strastno lotil igranja kitare in prepevanja raznovrstnih skladb.

Bečo pravi, da je Balašević eden njegovih najljubših kantavtorjev. Z veseljem prepeva in preigrava njegove pesmi, zato ni čudno, da se ga je prijel vzdevek Slovenski Balašević. Pravi, da se Đoletovih skladb ni mogoče naveličati, in se zato veseli prihajajočih koncertov.

Je avtor svojega prvega avtobiografskega studijskega albuma z naslovom »Malo više ljubavi«, na katerem je sodeloval z različnimi glasbeniki in producenti. Pravi, da je to album plod štiriletnega druženja s prijatelji, ki jih je spoznaval na svoji glasbeni poti in so mu bili navdih za ustvarjanje.

“VESELA SVA, DA LAHKO SKUPAJ POJEMO PESMI.”

Zoran Kaličanin – Zozo je že tri desetletja zaposlen kot učitelj kitare v glasbeni šoli, kjer vodi tudi kitarski ansambel. Sodeloval je v akustičnih skupinah »Slutnja poletja« in »Rdeča nit«, kjer so preigravali različne glasbene zvrsti.

V svoji glasbeni karieri se je kot samouk izpopolnil tudi v igranju na ustno harmoniko in ukulele. Z godalcem Tomažem Pinterjem kot duo, imenovan »Con anima«, že skoraj dvajset let na različnih kulturnih prireditvah in nastopih izvajata program, ki zajema raznovrstne glasbene zvrsti – od klasike, ljudske glasbe pa vse do jazz standardov. Kot velik ljubitelj Balaševićevih besedil in glasbe, se je z veseljem podal v duet z Bečotom, s katerim bosta ob izvajanju njegovih pesmi ohranjala spomin na velikega glasbenika.

Delavski dom Z 242 sedišči. Kupite vstopnice čim prej.

VENUE LOCATION